Schoon is voor ons héél gewoon!

Glasbewassing / gevelreiniging

Voor echt schone ramen bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben vele jaren ervaring op het gebied van glasbewassing en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en Arbo voorschriften. Door het gebruik van de meest moderne apparatuur met de hoogst mogelijke kwaliteit is onze schoonmaakbedrijf in staat om meer vierkante meters te reinigen.

Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van telescoopbewassing, hoogwerkers en andere klimmaterialen nauwgezet bij zodat onze gediplomeerde glazenwassers efficiënt, effectief en veilig kunnen werken.

Uw glaswerk wordt natuurlijk met oog voor detail schoon en streeploos opgeleverd. Maar we nemen het kozijnwerk ook mee; ook op onzichtbare plaatsen.

Bovendien stellen wij u op de hoogte van de staat van onderhoud van kozijnen en schilderwerk. Wij komen immers op plaatsen waar u doorgaans geen of onvoldoende zicht op hebt.

Afhankelijk van de soort vervuiling en de materialen die zijn toegepast op uw gevel bepalen wij de beste behandeling voor uw pand. Of het nu normale vervuiling is, graffiti of een oude gevel die moet worden opgefrist, wij hebben een passende oplossing. Om het beste en het duurzaamste resultaat te bereiken kunnen wij uw gevel na reiniging impregneren of coaten.

Vragen

Contact

 

Kasteel Traverse 90

5701 NR Helmond

0492-520082

info@flexiclean.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.