Schoon is voor ons héél gewoon!

Tapijtreiniging

Gespecialiseerd in het reinigen van tapijt en meubelstoffering

De specialisten van uw schoonmaakbedrijf maken vakkundig alle soorten tapijt en meubelstoffen echt goed schoon.

 

Uw Tapijt en meubelstoffering weer echt mooi schoon!!!

  • Wij gebruiken o.a de methode 'sproei-extractie' (ook wel 'diepstomen' genoemd). Het water wordt samen met een reinigingsmiddel in het tapijt gesproeid met een krachtige machine. Het soort reinigingsmiddel wordt aangepast aan de vloerbedekking: voor wol een wolveilig middel, voor synthetisch een ander middel, voor zeer vuile tapijten een extra sterk middel. Het water met reinigingsmiddel wordt in het tapijt 'gemasseerd' en hierna wordt het vuile water er meteen uitgezogen. Het is de meest grondige en effectieve methode die er bestaat.
  • De door ons gebruikte middelen zijn niet schadelijk voor mens, huisdier en milieu. De vloerbedekking kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen. 100% biologisch en milieu vriendelijk. Met bovenstaande methoden is uw schoonmaakbedrijf in staat vrijwel alle vervuilingen uit uw tapijt, kleden en meubels te krijgen zoals vet, olie, verf, kauwgom en viltstift. Bijkomend voordeel is dat, er nauwelijks chemicaliën aan te pas komen zodat de beschermlaag van het tapijt niet wordt aangetast.
  • Vaste vloerbedekking, tapijten en meubelen, kunnen na de reiniging, indien alle vlekken verwijderbaar zijn geweest, en het tapijt c.q. het meubel goed schoon is geworden, worden behandeld met een impregneermiddel.
  • Al onze professionele tapijt reinigers hebben hiervoor de Opleiding Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging gevolgd.
  • Droogtijd tapijt ca. 1 tot 4 uur. Dat betekent dat u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw woon- of werkruimte.
  • 100% Tevredenheidsgarantie indien u niet tevreden bent met het geleverde resultaat, dan komen wij kostenloos binnen 14 dagen terug.
  • Wij werken met scherpe, concurrerende prijzen waardoor dit deel in uw servicekosten betaalbaar blijft.

Vragen

Contact

 

Kasteel Traverse 90

5701 NR Helmond

0492-520082

info@flexiclean.nl

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.